Sunday, 2021-04-18, 3:00 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Rate my site
Total of answers: 2
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Files » Филми (Films) » Анимация (Animation & Cartoons)

Entries in category: 20
Shown entries: 1-10
Pages: 1 2 »

Sort by: Date · Name · Rating · Comments · Downloads · Views
Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 625 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-12-05 | Comments (0)

Ледена епоха : Големият сблъсък

Ice Age : Collision Course

(2016)

Филмът е с Български субтитри

Режисьор :

Майк Търмайер

Сценарист :

Майкъл Джей Уилсън, Галън Т. Чу

Държава : САЩ

Година : 2016

Времетраене : 94 минути

Резюме :

Поредното епично преследване на неуловимия жълъд изстрелва любимата на всички праисторическата катерица в космоса и задвижва поредица събития със Скрат-астрофални последици. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите герои напускат дома си и се впускат в забавно и изпълнено с приключения пътешествие из екзотични земи с много нови колоритни герои.

Ледена епоха : Големият сблъсък е най-мащабната и амбициозна част от поредицата досега. Присъствието на космическия кораб винаги ни е интригувало. Знаехме, че някой ден ще изследваме митологията, свързана с него, и решихме, че сега е точното време да се върнем към тази част и да посеем семената на Големият сблъсък.“

Свали Български субтитритук

Свали епизода : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 606 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-09-10 | Comments (0)

Кунг-Фу Панда

Kung Fu Panda

(2008)

Филмът е с Български субтитри

Режисьор :

Марк Осбърн

В ролите :

Джак Блек, Джеки Чан, Дъстин Хофман, Луси Лу, Ян МакШане, Анджелина Джули, Сет Роген, Майкъл Кларк Дънкан и др.

Държава : САЩ

Година : 2008

Времетраене : 92 минути

Резюме :

"Кунг Фу Панда" е историята на невъзпитана ленива панда на име По, която е най-големия фен на бойния стил Кунг-фу. Един ден По разбира, че е избран да изпълни древно предсказание и мечтата му да се бие рамо до рамо със своите легендарни идоли Тигрицата, Жерава, Богомолката, Пепелянката, Маймуната и техния мъдър учител Шифу. Но докато бойците правят всичко по силите си да въведат безнадеждната мечка в тайнството на древното бойно изкуство, отмъстителният снежен леопард Тай Лунг готви коварен план, срещу който само По може да се опълчи.

Свали Български субтитри : тук

Свали Филма : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 698 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-03-22 | Comments (0)

Принцеса Мононоке

Mononoke-hime

Princess Mononoke

(1997)

Филмът е с Българско Аудио

Режисьор :

Хаяо Миядзаки

В ролите :

Йоджи Матсуда, Юрико Ишида, Юко Танака

Държава : Япония

Година : 1997

Времетраене : 2 часа и 13 минути

Резюме :

В борба с демон, дошъл от Запад, принц Ашитака получава смъртоносна рана. Чул за чудотворните лечителски способности на божеството - елен, той тръгва да търси спасение. Принцът се озовава в центъра на схватката между приказната принцеса Мононоке, отгледана от вълци и предвождаща горските обитатели, и алчната повелителка на миньорско селище, решила да унищожи горския бог...

Свали Филма : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 1235 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-03-05 | Comments (0)

Кунг-Фу Панда 3

Kung Fu Panda 3

(2016)

Филмът е с Български субтитри

Режисьор :

Дженифър Ю

Озвучен от :

Мадс Микелсен,Джак Блек,Дъстин Хофман,Луси Лиу, Дейвид Крос,Анджелина Джоли, Сет Роугън,Кейт Хъдсън

Държава : САЩ

Година : 2016

Времетраене : 1 ч. и 35 мин.

Аудио : Английско.

Резюме :

Една от най-успешните анимационни поредици на света се завръща в своето най-голямо приключение, КУНГ-ФУ ПАНДА 3. Отдавна изгубеният татко на Поу се появява и баща и син заминават за тайния рай на пандите, където срещат много нови забавни герои. Но свръхестественият злодей Кай започва да опустошава Китай, побеждавайки всички кунг-фу майстори. Сега Поу трябва да направи невъзможното – да се опита да научи на бойното изкуство цялото село, пълно с нежни, забавни и тромави събратя и да ги превърне в армията на върховните кунг-фу панди!

Филмът бележи завръщането на закръгления черно-бял мечо, който има само едно желание - да стане експерт в бойните изкуства, които изискват ловкост, вътрешна сила и светкавични рефлекси. Това е трудна, ако не и невъзможна мисия. Но за щастие Поу не знае смисъла на думата „невъзможно". Той винаги се стреми да е най-доброто, което може да бъде ... да бъде свой собствен герой.

Поу осъзнава, че все още има какво да учи, когато поема отговорностите на учител. В същото време, той трябва да събере своите биологично и кунг-фу семейства и да се превърне в господар на миналото и бъдещето.

КУНГ-ФУ ПАНДА 3 ни връща към забавлението, приключението и сърцето на поредицата и припомня защо Поу е абсолютният любимец на публиката по целия свят.

Свали Български субтитри : тук

Свали Филма : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 519 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-03-03 | Comments (0)

Девет

9 - Nine

(2009)

Филмът е с Български субтитри

Режисьор :

Шейн Екър

В ролите :

Дженифър Конъли, Джон С. Райл, Илайджа Уд, Кристофър Плъмар и други

Държава : САЩ

Година : 2009

Времетраене : 80 минути

Резюме :

Когато 9 ( Девет ) - гласът на Илайджа Ууд, се събужда за първи път за живот, той открива, че се намира в един свят преминал през апокалисис.

Всички хора са изчезнали и е истинско чудо и къмет, че той успява да открие малка общност от други като него, търсещи подслон и закрила от ужасяващите машини.

Тяхното основно занимание е да бродят по земята и да унищожават тези като Девет. Вместо да бъде новакът, от когото се очаква да бъде смирен и послен Девет се оказва на чело на групичката.

Той ги убеждава в това, че криенетонито ще ги спаси, нито ще доведе до нещо по-добро. Те трябва да проявят съпротива ако искат да оцелеят и да открият защо машините искат да ги унищожат на всяка цена. Няма да търсят дълго и скоро ще разберат защо. Близкото бъдеще вече зависи от тях ...

Свали Български субтитри : тук

Свали Филма : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 1508 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-02-23 | Comments (0)

Отвътре навън

Inside Out

(2015)

Филмът е с Български субтитри

Режисьор :

Пийт Доктър

Държава : САЩ

Година : 2015

Времетраене : 94 мин.

Резюме :

Носителят на Оскар за режисура Пийт Доктър (Таласъми ООД, В небето) води зрителите на уникални места, плод на богатата му фантазия, от изпълнено с приключения летене с балон до метрополис, пълен с чудовища. В най-новия филм на Дисни и Пиксар ОТВЪТРЕ НАВЪН той ни отвежда на най-невероятното от всички места – вътре в съзнанието. Израстването често е трънлив път и в това отношение Райли не е изключение. Тя е изтръгната от живота си в Средния запад, когато баща й приема нова работа в Сан Франциско. Като всички нас, Райли е водена от чувствата си – Радост, Страх, Бяс Лют, Отврат и Тъга. Чувствата живеят в Главокомандването – контролният център в съзнанието на Райли, откъдето те й дават съвети в ежедневието. Докато Райли и чувствата й се борят да се приспособят към новия живот в Сан Франциско, в Главокомандването настава смут. Макар че Радост, главното и най-важно чувство на Райли, се опитва да запази нещата позитивни, чувствата влизат в конфликт как най-добре да се ориентират в новия град, дом и училище.

Свали Български субтитри : тук

Свали Филма : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 819 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-02-15 | Comments (0)

Добрият динозавър

The Good Dinosaur

(2015)

Филмът е с Български субтитри

Режисьор :

Пийт Зон

Държава : САЩ

Година : 2015

Времетраене : 100 мин.

Резюме :

"ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР" поставя въпрос, датиращ от поколения насам: Какво би станало, ако предизвикaлият катаклизъм астероид, променил завинаги живота на Земята, не бе засегнал планетата, а гигантските динозаври не бяха измрели?

Забавна и вълнуваща история по оригинален сюжет, "ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР" проследява историята на Арло, енергичен, 21-метров тийнейджър-апатозавър, с голямо сърце. Травмиращо събитие разтърсва спокойната общност на Арло и той поема на мисия, за да възстанови мира. Междувременно се сдобива с неочакван спътник – човешко момче на име Спот.

Заедно с "ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР" се очаква и късометражният „Суперотборът на Санджей“, в който признатият артист Санджей Пател споделя собствения си опит като част от историята на младо момче – първо поколение американец от индийски произход, чиято любов към западната поп-култура влиза в конгфликт с традициите на родителите му. Санджей е погълнат от света на комиксите, докато баща му зсе опитва да го запали хинсуистките практики. Скуката и неохотата бързо се превръщат в предизвикващо благоговение приключение, когато момчето предприема пътешествие, каквото никога не си е представял и което му дава нов поглед, който и двамата могат да възприемат.

Свали Български субтитри : тук

Свали Филма : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 557 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2016-01-09 | Comments (0)

Малкият принц 

The Little Prince

(2015)

Филмът е с Френско Аудио

Филмът е с Български субтитри

Режисьор :

Марк Озбърн

В ролите :

Рейчъл МакАдамс,Пол Ръд, Джеймс Франко, Марион Котилард, Бенисио Дел Торо, Маккензи Фой, Джеф Бриджис, Винсент Касел, Пол Джиамати, Рики Джервейс, Албърт Брукс, Бъд Корт, Винсънт Линдън, Райли Озборн

Държава : Франция

Година : 2015

Времетраене : 108 минути

Резюме :

Светът е невъзможен без фантазии и приключения. Поне в това вярва добродушен стар авиатор, до който в съседство неотдавна са се нанесли една много педантична майка с прилежната си дъщеря. Животът на момичето е подчинен на строг учебен план, в който времето за приятели е предвидено единствено за следващото лято. Но този внимателно изграден план се пука по шевовете, когато в живота й нахлува странният съсед с неговите невероятни истории за Малкия принц и далечните звезди. Така започва голямото пътешествие на момичето, изпълнено с опасности, вълшебства, хумор и истинско приятелство.

Свали Български субтитри : тук

Свали Филма : тук

Анимация (Animation & Cartoons) | Views: 581 | Downloads: 0 | Added by: Memory | Date: 2015-12-23 | Comments (0)

1-10 11-20
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт