Thursday, 2024-04-25, 1:58 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Рецепти (Recepts) [48]
Тук може да прочетете интересни рецепти ако не знаете какво да сготвите или за десерт !
Хороскоп (Horoskope) [5]
В тази категория са поместени Дневния,Седмичния,Месечния и Годишния Хороскоп в две части !
Футболна програма (Football program) [34]
Тук ще можете да видите програмата за идващите мачове по каналите BTV ACTION,BNT,NOVA SPORT,DIEMA,DIEMA SPORT,DIEMA SPORT 2,F+ и други.
Чат стая (Chat Room) [1]
Смях през сълзи [20]
Православни църковни празници [49]
Мъдри мисли [1]
Платени реклами за гледане (Pay to click) [1]
Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Коя зодия сте ?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Календар
«  December 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2016 » December » 18 » Задушено резене с круши
3:23 AM
Задушено резене с круши

Задушено резене с круши

* Необходими продукти :

(за 4 порции)

* 500 гр. глави резене

* 2 с.л. олио

* 125 мл. сухо бяло вино (или зеленчуков бульон)

* сол

* млян бял пипер

* 3 круши

* 1/2 лимон

* 100 гр. замразен грах

* Начин на приготвяне :

* Измиваме и почистваме резенето. Разрязваме първо на две по дължина, а после на тънки ивици - пак по дължина. Оставяме зелените му части настрана.

* Задушаваме резенето няколко минути в олио, заливаме с виното, подправяме със сол и бял пипер и задушаваме около 20 минути на тих огън до непълно омекване.

* През това време обелваме крушите, разрязваме на четири и отстраняваме семенниците. Четвъртинките нарязваме на не много тънки ивици по дължина. Изцеждаме лимона и заливаме крушите със сока.

* Когато резенето омекне, добавяме нарязаните круши и граха и загряваме . Ако е нужно, слагаме допълнително подправки.

* Измиваме оставените настрана зелени части, подсушаваме, нарязваме на ситно и преди да сервираме, поръсваме ястието.

* Съвет :

* Тази зеленчукова гарнитура е отлична към пилешки гърди и към ориз, но е много подходяща и за задушена риба или телешко, както и за пикантни кюфтета .
 

Category: Рецепти (Recepts) | Views: 438 | Added by: hamzasofia7 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт
Entries archive