Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
* Натрошеното на дребно сирене се стрива с лъжица, за да се получи гладка маса.
* Към него се прибавят постепенно предварително разбитите яйца, сипва се по малко от брашното, като се бърка непрекъснато, за да се получи гладка каша.
* С лъжица се гребва от сместа и се пуска в тиган с нагорещеното масло.
* Тиганиците се пържат до златисто оцветяване и от двете страни.
* Изваждат се с вилица, като се оцеждат добре от мазнината.
* Поднасят се топли, поръсени с пудра захар или намазани с мед.
!! Съвет : Ако искате може да ги хапнете със сметана или със някакво сладко,конфитюр. !!