Thursday, 2024-04-18, 4:47 AM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Рецепти (Recepts) [48]
Тук може да прочетете интересни рецепти ако не знаете какво да сготвите или за десерт !
Хороскоп (Horoskope) [5]
В тази категория са поместени Дневния,Седмичния,Месечния и Годишния Хороскоп в две части !
Футболна програма (Football program) [34]
Тук ще можете да видите програмата за идващите мачове по каналите BTV ACTION,BNT,NOVA SPORT,DIEMA,DIEMA SPORT,DIEMA SPORT 2,F+ и други.
Чат стая (Chat Room) [1]
Смях през сълзи [20]
Православни църковни празници [49]
Мъдри мисли [1]
Платени реклами за гледане (Pay to click) [1]
Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Коя зодия сте ?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Календар
«  November 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2015 » November » 3 » Свинско с грах
2:42 PM
Свинско с грах

Свинско с грах

1.Необходими продукти :
    
    * 500 гр Свинско месо със сланина
    * 1 малка консерва с Грах
    * 3-4 Картофа

* Олио за запържване
    * 1 глава Лук

* 1 супена лъжица Вегета

* 1 чаена лъжица смлян Черен пипер

*1 супена лъжица Чубрица

* 1 супена лъжица Брашно

* 1 супена лъжица Червен пипер (по вкус се слагат продуктите след лука)

2. Начин на приготвяне:

  *  Месото се нарязва на кубчета и се запържва в малко олио до зачервяване.След това се добавя 1 чаша вода и месото се задушава, докато изври водата.
   * Нарязвате лукът и като се извади месото, в същият тиган се запържва лука.
  *  Нарязвате Картофите на кубчета и ги добавяте към вече запържения лук.Зпържвате ги за около МИНУТА, след което добавяте 2 чаши вода и оставяте ястието да къкри на слаб огън.
   * Малко преди Картофите да уврат добавяте Месото и Граха и се задушават докато Картофите са готови.
   * Прибавят се Подправките и Брашното(разтворено добре във малко вода).

 

!! Съвет: Ако е необходимо се добавя още малко вода и се оставя да къкри до нужната гъстота. !!

Category: Рецепти (Recepts) | Views: 507 | Added by: Memory | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт
Entries archive