Friday, 2021-04-23, 5:53 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Рецепти (Recepts) [48]
Тук може да прочетете интересни рецепти ако не знаете какво да сготвите или за десерт !
Хороскоп (Horoskope) [5]
В тази категория са поместени Дневния,Седмичния,Месечния и Годишния Хороскоп в две части !
Футболна програма (Football program) [34]
Тук ще можете да видите програмата за идващите мачове по каналите BTV ACTION,BNT,NOVA SPORT,DIEMA,DIEMA SPORT,DIEMA SPORT 2,F+ и други.
Чат стая (Chat Room) [1]
Смях през сълзи [20]
Православни църковни празници [49]
Мъдри мисли [1]
Платени реклами за гледане (Pay to click) [1]
Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Какви филми харесвате
Total of answers: 4
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Календар
«  December 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2016 » December » 18 » Свинско рагу в прясна сметана със зеленчуци
4:58 AM
Свинско рагу в прясна сметана със зеленчуци

Свинско рагу в прясна сметана със зеленчуци

* Необходими продукти :

( за 4 порции )

* 500 гр. свинско филе или контра филе

* 1 червена чушка

* 200 гр. гъби

* 1 с.л. лимонов сок

* 1 глава лук

* 3 с.л. олио

* 150 гр. замразен грах

* сол

* млян бял пипер

* 100 мл. месен бульон ( от 1/2 кубче)

* 100 мл. готварска сметана

* Начин на приготвяне :

Измиваме, подсушаваме и нарязваме месото първо на филии, а после на жулиени . Измиваме, изчистваме и нарязваме по подобен начин и чушката .

* Изчистваме и нарязваме тънко гъбите. Веднага заливаме с лимоновия сок, за да не покафенеят. Обелваме и нарязваме ситно лука.

* В 2 с.л. олио пържим месото на силен огън, докато побелее и после го изваждаме.

* В останалия  от пърженето сок изпържваме добре гъбите, лука, чушката и граха .  Подправяме със сол и черен пипер и оставяме още 2 минути на огъня, като разбъркваме често . Връщаме месото, заливаме с бульона и сметаната и задушаваме, докато месото се загрее отново.

* Съвети :

* Подходяща гарнитура за ястието са зелени талиатели, картофено пюре или ориз.

* За рагуто използваме месо от котлети или филе, или от не много тлъст врат .

* Още по - бързо : ако имаме останало варено месо, можем да заменим прясното с него - нарязваме на жулиени, приготвяме зеленчуците по рецептата, добавяме месото и загряваме.

Category: Рецепти (Recepts) | Views: 369 | Added by: hamzasofia7 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт
Entries archive