Saturday, 2024-04-20, 5:12 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Рецепти (Recepts) [48]
Тук може да прочетете интересни рецепти ако не знаете какво да сготвите или за десерт !
Хороскоп (Horoskope) [5]
В тази категория са поместени Дневния,Седмичния,Месечния и Годишния Хороскоп в две части !
Футболна програма (Football program) [34]
Тук ще можете да видите програмата за идващите мачове по каналите BTV ACTION,BNT,NOVA SPORT,DIEMA,DIEMA SPORT,DIEMA SPORT 2,F+ и други.
Чат стая (Chat Room) [1]
Смях през сълзи [20]
Православни църковни празници [49]
Мъдри мисли [1]
Платени реклами за гледане (Pay to click) [1]
Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Rate my site
Total of answers: 2
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Календар
«  January 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » January » 21 » Свинско печено с кайсии
0:08 AM
Свинско печено с кайсии

Свинско печено с кайсии

1. Необходими продукти (за 4 порции):

* 250 мл. месен бульон (от 1 кубче)

* 200 г. сушени кайсии

* 1 малка глава лук

* 3 скилидки чесън

* 40 г. масло

* 4 с.л. мармалад от кайсии

* 2 с.л. соев сос

* сол

* млян черен пипер

* лимонов сок

* 4 обезкостени свински котлета (всеки по 200 г.)

* 2 с.л. олио

2. Начин на приготвяне:

1. Кипваме бульона, заливаме сушените кайсии и оставяме за 20 минути.

2. През това време обелваме и нарязваме на ситно лука и чесъна. В тиган с масло задушаваме до прозрачно лука, после добавяме пресования чесън.

3. Добавяме сладкото и отцедения от сушените кайсии бульон и кипваме. Посоляваме. Подправяме със соев сос,черен пипер, лимонов сок и сгъстяваме. Нарязваме кайсиите на малки парченца, слагаме в соса и загряваме.

4. В тиган с олио пържим котлетите по 4 - 5 минути от всяка страна, после поръсваме със сол и черен пипер. Заливаме с кайсиевия сос и задушаваме заедно 5 минути на бавен огън.

3. Съвети:

Сушените кайсии са богати на бета каротин и са по - сладки от пресните. Съхраняваме в добре затворен съд. При възможност трябва да опитаме и с пресни кайсии : попарваме и обелваме плодовете и изваждаме костилките. Вместо сух чесън можем да използваме консервиран.

Category: Рецепти (Recepts) | Views: 532 | Added by: hamzasofia7 | Tags: Svinsko, kaisii, pecheno | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт
Entries archive