Saturday, 2024-04-20, 6:21 AM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Рецепти (Recepts) [48]
Тук може да прочетете интересни рецепти ако не знаете какво да сготвите или за десерт !
Хороскоп (Horoskope) [5]
В тази категория са поместени Дневния,Седмичния,Месечния и Годишния Хороскоп в две части !
Футболна програма (Football program) [34]
Тук ще можете да видите програмата за идващите мачове по каналите BTV ACTION,BNT,NOVA SPORT,DIEMA,DIEMA SPORT,DIEMA SPORT 2,F+ и други.
Чат стая (Chat Room) [1]
Смях през сълзи [20]
Православни църковни празници [49]
Мъдри мисли [1]
Платени реклами за гледане (Pay to click) [1]
Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Барселона ще се класира ли на финал в Шампионска лига?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Календар
«  December 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2015 » December » 21 » Седмичен Хороскоп - 13.02.2017 - 19.02.2017
3:30 PM
Седмичен Хороскоп - 13.02.2017 - 19.02.2017

Седмичен Хороскоп

13.02.2017 - 19.02.2017


Овен 21.03 - 20.04

13.02.2017 - 19.02.2017

Натрупали сте разочарования, които ви пречат да постигнете духовен баланс и да погледнете с вяра в бъдещето. Освободете се от мисли, които ви връщат назад. Не се упреквайте за отминали, свои действия. Така сте преценили и така сте постъпили. Бъдещето ще покаже, били ли сте прави. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила ви се на пътя трудност. Сега е важно да не пропускате шансовете си и отговорно да продължите напред. Мислете градивно за всичко, което ви предстои. Ще получите финансова подкрепа за начинанията си и ще доведете делата си до желаните резултати. Постоянството ви ще ви изведе до нови висоти, бъдете устремени, използвайте потенциала си максимално. Освежаващо ще ви се отрази всеки повод за развлечения и приятно разтоварване от проблемите.


Телец 21.04 - 21.05

13.02.2017 - 19.02.2017

Обстоятелствата ще ви принудят да преразгледате приоритетите си, промените са в хода и налагат друго мислене. Използвайте енергията си за всичко, което трябва да бъде свършено сега и не отлагайте нищо за по-късно. Възможни са затруднения за известен период, което налага да бъдете и по-съсредоточени. Ще съумеете да запазите близостта си с човека до вас, стига да го желаете. Постигнатите успехи, вашите и на хората около вас, ще ви вдъхновяват за напред. При други от вас служебната натовареност ще им идва в повече и това е още една причина да търсят начини за отмора. Погледнете на хобито си, като на занимание, което може да ви носи добри доходи и ще откриете възможности за преуспяване. Дарованието ви ще бъде забелязано от когото трябва и с желание ще продължите да се развивате в избраната от вас посока.


Близнаци 22.05 - 21.06

13.02.2017 - 19.02.2017

С равносметка от отминалите дни, ще работите по отстраняване на пропуските и най-вече онези, касаещи други хора. Помислете върху нуждата от промени, ако с действията си влизате в дълбоки противоречия с разбиранията за подреденост и спокоен живот. Не допускайте заради личните си амбиции да нарушите далеч по-важни приоритети в обществото, защото това се наказва. Водете се от разума и без да се поддавате на нездрави внушения, работете за доброто на всички. Носите любовта в себе си, а това не се измерва с пари, власт и други, преходни състояния. Има по-важни и значими за вас, за семейството и хората около вас неща, които, ако бъдат погазени, загубите ще са големи. Осъзнайте предимствата си и ги използвайте за благото на всички, които са ви повярвали. Направите ли го, ще срещате разбиране, подкрепа и признателност.


Рак 22.06 - 23.07

13.02.2017 - 19.02.2017

Обнадеждени и с добро настроение ще започнете работа по нов проект. Общуването ви с хора, чиито опит и знания цените, ще повлияе положително на активността ви. Ще откриете нови причини да продължите в развитието си, осъзнавайки, че бъдещето е на знаещите и бързо адаптиращи се в обстановката хора. Работейки върху себе си, все по-често ще имате усещането, че можете да се справите с всяка ситуация и чувството ви няма да е измамно. Възможности за нова или допълнителна работа ще се отразят благоприятно на финансите ви. Следвайте целите си и ще напредвате, а постигнатото ще ви мотивира да искате и да търсите най-доброто за себе си. Бъдете истински и се радвайте на живота, вярвайте в доброто и се обръщайте с добро към другите. В интимният ви живот ще настъпят промени, водещи към пълноценно съжителство с партньора ви. Придобивки от битов характер, ново жилище или друга голяма покупка.


Лъв 24.07 - 23.08

13.02.2017 - 19.02.2017

Ще усещате вътрешна потребност от действия, които често ще граничат с риска. Няма да ви липсва смелост, но наред с нея ще получавате импулси и за не добре обмислени ходове. Но, истина е, че не винаги добрите резултати в началото са били мотивирани. Няма да ви липсват привърженици, защото умеете да сте убедителни. Не минавайте границите на закона, за да не предизвиквате намесата на органите на реда. В личният си живот давайте по-често предимство на партньора си за да се радвате на взаимност и разбирателство. Бъдете добри, не поставяйте собствените си проблеми над всички и всичко. Предстоят ви запознанства, някои от които ще издържат във времето и ще ви направят щастливи. Като цяло периодът ще бъде интересен и ще останете доволни от себе си.


Дева 24.08 - 23.09

13.02.2017 - 19.02.2017

Поставяйки на преден план кариерата си и с усърдие ще наложите промени в йерархията. Възможно е да ускорите издигането си, предизвиквайки не скритата завист на колегите, но не се наказвайте заради чуждото несъвършенство. Желанията ви са на път да се сбъднат, не губете вярата си. Съхранете ентусиазма си и не се терзайте за дреболии. Избягвайте конфликтите, запазете доброто си отношение към околните и не търсете причини да показвате на света изключителната си заетост. Забележките, които не спестявате на никого ще чувате по свой адрес в момент, когато не ги очаквате. Смиреността никому не е излишна, не съдете и ще повишите устойчивостта си. Възможни са здравословни неразположения, лекувайте ги. Емоционалните ви усещания ще се засилят и ще търсите по-често онези, в чиято компания се чувствате щастливи.


Везни 24.09 - 23.10

13.02.2017 - 19.02.2017

Склонността ви да прощавате и да забравяте за несгодите и разочарованията ви помага по-леко да продължавате напред. Близкото бъдеще ще ви предложи възможности, заради които си заслужава да сте активни и волеви. Събитията ще насочат вниманието ви към важни детайли, с които ще трябва да се съобразите, ако не искате да изпуснете момента. Предстои ви работа: професионална, в политически и бизнес-план, както и от личен характер. Ще се стараете със съзнанието, че давате най-доброто от себе си, но друго не би и могло да бъде. Без да изоставате в нищо, ще се грижите и за квалификацията си, поддържайки високо професионалното си ниво. Предстоящите договорености ще осигурят пътувания и творчески изяви за онези, които се стремят към тях. И при вас трансформациите в живота ви не винаги ще протичат гладко, за това бъдете подготвени и не изпадайте в паника. Ще усвоявате новостите в движение, без да пренебрегвате желанията и всичко, което поддържа в добра кондиция духа ви.


Скорпион 24.10 - 22.11

13.02.2017 - 19.02.2017

Практично ще използвате умението си да анализирате. Вниквайки в детайлите, ще се погрижите за делата си така, щото да не зависят от случайността и настроението на околните. Това е и една от причините да постигате целите си. Яркото ви присъствие в социалната и обществено-политическата сфера се дължи и на организационните ви умения. Времето работи за вас, и ако все още не сте, то скоро ви предстои да се потопите в слава и почести. Вслушвайте се в съветите на хора, имащи опит и похвати в подобни преживявания. Може да си спестите негативни емоции, но което е по-важно, ще ви помогнат да постигнете желаното. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Доверието в партньорските взаимоотношения ще заздрави връзката ви и ще ви мотивира да разгърнете потенциала си. Стабилизиране в материално отношение и придобивки за повечето от вас.


Стрелец 23.11 - 22.12

13.02.2017 - 19.02.2017

С желание сте да изпълните докрай намеренията си, без да се притеснявате за физическото си и психическо здраве. Мобилизирани сте да се изявите в много посоки, отчитайки предишни грешки и необмислени действия. Организационните ви умения ще си проличат и за късо време ще отхвърлите много работа, но не изпадайте в крайности все пак. Толерантност в общуването и съпричастност към проблемите на околните са част от качествата, с които ще си осигурите подкрепата на партньори и приятели. Има и още нещо, към онези, които не оценяват помощта ви ще бъдете по-резки и без да се двоумите, ще им покажете открито мнението си за тях. В тази връзка са възможни разочарования и други натоварващи ви емоции. В обществените отношения не афиширайте позициите си, а работете в полза както на собствените си интереси, така и за другите. Бъдете сигурни, че трудът ви ще бъде оценен. Ще се вълнувате от новостите в интимния ви живот, разделите също са възможни, но такъв е изборът ви. Важното е, че ще се радвате на взаимно уважение и любов с онези, които остават до вас.


Козирог 23.12 - 20.01

13.02.2017 - 19.02.2017

Времето и енергията, които отдавате на професионалните си дела ще ви възнаградят. Чувствително ще се повишат доходите ви, като наред с това ще повишите претенциите си в управлението. Периодът е благоприятен и за промяна в организацията на бизнеса, съобразявайки се с реалностите на пазара. Прилагайки опита и информираността си, ще се развивате ускорено, печелейки доверие и пари. Авторитетът ви ще расте, което ще ви превърне в търсени и желани партньори. Проблемите ви са преодолими и с нищо не застрашават нормалния ритъм на работа и живот. Финансова реализация или с помощта на изгоден, банков кредит ще решите материално затруднение. Много от вас ще пътуват, по работа или на почивка, но ще запазите отговорното си поведение. През почивните дни си наложете да не мислите за ангажименти, изведете семейството сред природата и ще останете доволни.


Водолей  21.01 - 19.02

13.02.2017 - 19.02.2017

Ще засилите интереса си към нови запознанства и приятелства, търсейки подкрепа за собствената си нестабилност. Не се отдалечавайте от семейството си. Там е най-сигурният пристан за вас, каквото и да си мислите. Насочете усилията си в утвърждаване на позиции, върху които работите от много време. Склонни сте да рискувате в материално отношение. Събитията са така сложени, че трябва да разчитате единствено на себе си, като не търсите вина у други. Доверието, което сте оставили у партньорите си ще бъде разклатено, ако не проявите отговорност и не им осигурите полагащото им се. За съжаление вие имате понякога такава склонност. Пазете се от подобни настроения.


Риби 20.02 - 20.03

13.02.2017 - 19.02.2017

Ще се насочите към нови възможности за личностно и професионално развитие. Животът ще ви предложи подходящите за вас, стига да можете да ги откриете измежду многото. Ще получите повече увереност в себе си и с нов подход ще налагате позициите си, печелейки пари и нови партньори. В повечето случаи ще правите живота на всички около вас по-интересен и пълноценен, но не са изключени и разногласия, породени от засиленото ви желание да виждате резултатите на мига. Използвайте дарбата си да убеждавате и ще подобрите финансите си, като в същото време внесете разнообразие в емоционалния си живот. Съдружията в общи мероприятия ще ви носят повече реализирани идеи и мащабни проекти. С позитивното си отношение към проблемите на всички около вас ще създавате атмосфера на градивност и трайни, добри взаимоотношения. Самотните ги очакват нови запознанства и романтични емоции.


 

Category: Хороскоп (Horoskope) | Views: 959 | Added by: Memory | Tags: Седмичен Хороскоп | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт
Entries archive