Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
* Оризът се сварява в подсолена вода или на пара.
* В Уок или дълбок тиган се сгорещява олиото и зехтина и се слагат зеления фасул,гъбите и царевичките.
* След 2-3 мин. се сипва разтвореният в 400 мл.вода бульон.
* В единия край на тигана се чупят яйцата и енергично се разстилат максимално,за да се запържат равномерно и да станат на "парцали".
* Разбъркват се добре с ориза и зеленчуците и се овкусяват със соевия сос,чилито,джинджифила,листенца босилек,наситнения чесън и кафявата захар.
* Бърка се още около 2 минути,посолява се и се поднася.
!! Съвет: Оризът може да се консумира като отделно ястие,но е добра гарнитура към пържено пиле или риба. !!