Friday, 2024-03-29, 2:41 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Рецепти (Recepts) [48]
Тук може да прочетете интересни рецепти ако не знаете какво да сготвите или за десерт !
Хороскоп (Horoskope) [5]
В тази категория са поместени Дневния,Седмичния,Месечния и Годишния Хороскоп в две части !
Футболна програма (Football program) [34]
Тук ще можете да видите програмата за идващите мачове по каналите BTV ACTION,BNT,NOVA SPORT,DIEMA,DIEMA SPORT,DIEMA SPORT 2,F+ и други.
Чат стая (Chat Room) [1]
Смях през сълзи [20]
Православни църковни празници [49]
Мъдри мисли [1]
Платени реклами за гледане (Pay to click) [1]
Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Коя зодия сте ?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Календар
«  January 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2016 » January » 9 » Месечен Хороскоп - Февруари
1:59 PM
Месечен Хороскоп - Февруари

Месечен Хороскоп

Февруари


Овен 21.03 - 20.04

Февруари

С добра енергия ще преминете през февруари и от вас зависи да постигнете целите си. Във възможностите ви е да бъдете на подходящото място и време, стига да не се поддавате на авантюристичния си дух, който за съжаление ще владее много от вас. Проблеми могат да възникнат поради недостатъчно правдивата ви преценка за хората, с които общувате. Не се доверявайте прекалено, за да не останете разочаровани в очакванията си. Честността ви е качество, с което привличате другите, но не всички от обкръжението ви го притежават, което съвсем не означава да ги наставлявате и се опитвате да ги променяте. Живейте освободено, принципно и с позитивни мисли, внасяйки повече хармония в личните си и делови взаимоотношения. Това ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения, в случай, че вината за тях е ваша. По отношение на бизнеса си не бъдете припрени. Изграждайте прецизно основите и внимателно се вглеждайте във всеки детайл. Усвояването на нови знания ще ви бъде от полза, а и ще се чувствате в подходящата за целта кондиция, за това не се ограничавайте и насърчавайте у себе си обзелия ви умствен и интелектуален подем. В дните около 14 бъдете премерени и в никакъв случай не прибързвайте в решенията си. Проявете повече отговорност към задълженията си в семейството, родителите, на работното място и във всеки друг план. Добре обмислените ви действия ще създават предпоставка за успехи. Но за да им се радвате дълго владейте емоциите си и говорете премерено, защото истината за вас може да причини страдание на други и да ви създаде неприятели. По отношение на здравето си бъдете разумни и не издевателствайте над себе си. Използвайте правилно енергията си и се освободете от нервното напрежение.


Телец 21.04 - 21.05

Февруари

През февруари разумно и практично ще отдавате предпочитанията си на приятни занимания и стремежи, в които вярвате, че може да постигнете. Успехите ви ще са по-ярки и възможни, ако сте по-смирени в отношенията си и в желанието ви да сте водещи, да се вслушват в мнението и съветите ви. Всичко това ще ви помогне по-добре да осъзнаете грешките и пропуските си, да вникнете в детайлите и анализирате събитията. Проявеният ви перфекционизъм в работата безспорно ще създава условия за финансова стабилизация, а с нея и повече спокойствие в делниците ви. Бизнесмените ще създадат условия за разширяване сферата им на влияние. Но не принасяйте в жертва личните си отношения в името на професионалната си заетост и планове, защото пропуснатото няма да се възстанови бързо, а в някои случаи и изобщо. Стремежът ви към повече лична свобода, често криворазбрана, ще се превръща в повод за конфликти с постоянния ви партньор, бъдете деликатни. Грижете се за семейството, децата, родителите и брачния си партньор, като своевременно решавате възникналите проблеми. Подкрепата им е важна за душевния ви мир и усещания, без които нищо не би било възможно. За съжаление няма да липсват и разочарования, най-вече в случаите, когато сте установили несъответствие между думите и делата при онези, в които сте вярвали. Но това са част от уроците на живота. Пазете се от преумора, простудни заболявания и травми, особено през дните 26 - 29 февруари, бъдете предпазливи и отговорни към здравето си.


Близнаци 22.05 - 21.06

Февруари

Издигнете се над дребнавото и покажете широтата на мисленето, на интелекта и възпитанието си, като оставите завистиниците си сами да решават проблемите си. С интелигентното си присъствие бихте могли да въздействате позитивно, дори и там, където средата е доста под нивото ви. Възползвайте се от даденостите, за да осъществявате намеренията си, но не е препоръчително да започвате нови начинания, въпреки, че трудностите няма да ви възпрепятстват. Учете и обогатявайте знанията си, успехите ще ви мотивират да разгърнете в пълнота потенциала и силите си, ще се отразят повишаващо на финансите и самочувствието ви, и в същото време е възможно да настроят много хора срещу вас. Заради доброто си сърце сте склонни да им простите, но това ще го решите сами. Засиленото ви желание да разширите познанията си за нови места и хора ще ви подтиква да пътувате по-често, но пътуванията не са препоръчителни през февруари. Въпреки че промяната в обстановката ще се отрази обновяващо на мислите и идеите ви, за разлика от смяната на приятелите. Но, отново изборът ще бъде ваш. Умереността ви във всичко и проявената дипломатичност ще ви носят уважението на онези, с които общувате, работите и живеете. В любовта ви са възможни приливи и отливи, ще се влюбвате, изневерявате и флиртувате, за това бъдете деликатни, особено, ако сте брачно обвързани, за да не последва разрив в отношенията ви с партньора. Бъдете особено внимателни през дните от 1 до 4 и на 29 февруари, когато сте най-податливи на простудни и инфекциозни заболявания, на нервно напрежение и преумора.


Рак 22.06 - 23.07

Февруари

Промените са характерни за много от представителите на вашия знак през февруари и ще ви носят очакваните развития, стига да сте обмислили добре действията си. Заради общителността и умението ви да влизате в тон с всеки, с когото работата и животът ви срещне, понякога сте склонни да разголвате душата си и се доверявате повече, отколкото го позволява здравия разум. Но това ви поведение може да бъде използвано срещу вас от недобронамерени хора, за това внимавайте кого допускате до себе си. Пазете се от залитане в нежелани крайности и не вярвайте на обещания за лесни печалби с малко труд. Занимаващите се с бизнес да проявяват повече търпение в партньорските взаимоотношения, за да избегнат неочаквано влошаване, което може да възпрепятства общи реализации. Работете за разширяване на обществените контакти и връзки, от там ще дойдат нови предложения и оферти за работа и бизнес, в случай, че се интересувате от такива. Успехи ще имат занимаващите се с търговия, финанси и в сферата на изкуството. Няма да ви липсват положителни емоции и с отворени сетива ще се вълнувате от хубавите мигове, за които и сами трябва да се погрижите. Възползвайте се без суета от създалите се обстоятелства, обогатявайте информираността си и запълвайте времето си със занимания, които ви доставят душевна наслада. Осигурете си повече движение, за да се чувствате в отлична кондиция на разума и духа. Пътуванията ще ви разнообразят приятно, ще ви зареждат с нови сили и впечатления. През дните от 4 до 6 февруари бъдете особено внимателни и се пазете от алергии, простуди и крайности в поведението.


Лъв 24.07 - 23.08

Февруари

През февруари, както и през всяко друго време, не робувайте на егото си, за да не последват развития с неблагоприятни въздействия върху вас. Поставяте си грандиозни планове, за които или не сте подготвени, или просто са нереализуеми. За това и съветът ми към вас е да не предприемате нови задачи, като се постараете да стабилизирате финансовото си положение и професионални позиции. Заложете на образованието си и разширете познанията си в сферата, от която се интересувате. Така по-лесно ще достигнете висините, към които сте се устремили, без да калкулирате загуби и разочарования. Избягвайте да рискувате и бъдете прагматични. Сигурно е, че ще намерите решение на проблемите си, стига да сте с овладени емоции и подхождате разумно към тях. Ако сте на ръководна позиция мислете преди всичко за онези, чиито съдби зависят от решенията ви, като оставите личните си интереси и изгода на втори план. Използвайте умението си да контактувате и създавате връзки, това ще ви помогне да разширите кръгозора си с нови идеи и планирате успешно бъдещи действия. Пътуванията ще са част от ежедневието при много от вас, най-често служебни. Но отсъствията от дома могат да се превърнат в причина за влошаване на отношенията с партньора и близките ви. Не го допускайте, за да не загубите доверието и топлината на чувствата им, без които животът ви ще стане друг. Ако сте необвързани, моментът е подходящ за създаване на трайна връзка, особено около деня на влюбените. През дните от 6 до 8 февруари е възможно да се засилят нездрави усещания: пазете се от простуди, проблеми със сърцето, следете кръвното си и не прекалявайте с нищо.


Дева 24.08 - 23.09

Февруари

Отдадеността ви на работата ще заема централно място в мислите, действията и в живота ви като цяло. Най-общо казано ще постигате целите си, ако действате обмислено и не прибързвате с решенията си. Интелигентни и със свой почерк във всичко, което правите, ще ви бъде лесно да реализирате намеренията си, стига да привлечете на своя страна хора, в чиито умения и възможности вярвате. Изразете доверието си в тях и заедно ще постигнете напредък в общите ви дела. По отношение на финансите ви нещата стоят по-различно. Препоръчително е да не обсъждате подобни въпроси с хора, с които не споделяте общ дом и бизнес, за да не останете изненадани или разочаровани от нечии недобронамерени действия. Във всички случаи разчитайте на себе си и на труда си, така и победите ви ще са гарантирани и по-сладки. В края на месеца следват развития, които ще променят живота ви в много направления. Покажете се силни и работете уверено за тях, в никакъв случай няма да съжалявате, защото сте доказали, че умеете да постигате целите си. В същото време е препоръчително да намерите баланса в отношенията с близките си и потиснете обзелата ви агресия, защото и това е възможно, в стремежа си на всяка цена да наложите мнението си. Не пренебрегвайте хората, които обичате и които милеят за вас, за да не изгубите желанието им да ви споделят и дори да се стигне до раздели. Да възстановите изгубеното ще се окаже невъзможно за вас. В любовта си търсете духовната връзка, всичко останало ще ви носи разочарование. Не допускайте преумора, нервно напрежение и простуди, за да се чувствате жизнени, работоспособни и със свежи идеи. Дните, в които ще бъдете по-уязвими са от 8 до 10 февруари.


Везни 24.09 - 23.10

Февруари

Февруари ще се окаже добър месец за представителите на знака Везни както за бизнес и професионален просперитет, така и за финансова стабилизация. В голяма степен делата ви ще зависят от вашата активност и желание, но предвид борбения ви дух, няма съмнение, че ще се възползвате от ситуациите и даденостите, като ги насочвате в своя полза. А от вас може да се възползват онези, които сте посветили в плановете и в делата си, за това добре преценявайте пред кого какво говорите. Анализирайте отминалите събития и набележете стратегията си за действията, които планирате, като направите обективна оценка на случилото се. Всичко това ще ви помогне по реалистичен начин да видите къде сте и доколко намеренията ви отговарят на възможностите, стоящи пред вас. В голяма степен това ще ви позволи и да сте полезни на хората, с които живеете и работите, без да се обвързвате с нереализуеми обещания. Всичко, което предвиждате е напълно възможно, стига да е добре обмислено, а не като следствие на спонтанни хрумвания от връхлитащи ви емоции. Контролирайте склонността си да сте коректив на чуждото мнение и постъпки, за да не влошите отношенията си със заобикалящия ви свят. Никой не харесва да бъде критикуван, вие също. Бизнесът ви ще се развива в предсказуеми граници, а професионализмът ви ще бъде оценен от колеги и началници. Периодът не е подходящ за инвестиции и ремонти. По отношение на любовта ще бъдете в подчинена позиция, дано не възроптаете, защото е сигурно, че ще загубите. Образователни програми и спортни занимания, културни развлечения и хоби, сами направете своя избор, за да живеете пълноценно и свободно. Хранете се редовно и здравословно. През дните от 10 до 12 февруари бъдете особено внимателни и не рискувайте в нищо.


Скорпион 24.10 - 22.11

Февруари

Развитията в живота ви и най-вече онези, на които възлагате повече надежди ще са в пропорционална зависимост от решенията и действията ви. Бъдете внимателни при договаряния на условия за работа и сътрудничество, при покупки и влагане на средства в дългосрочни проекти. Поради високата ви самооценка рискувате да не дооцените или надцените нечие предложение, заради което може да последват загуби за вас. Но имате шанс за създаване на печелившо сътрудничество с доказани професионалисти, от което да печелите всички. Освен това ще се ползвате от нечие височайшо покровителство за реализиране на плановете ви, от което ще оставате доволни. Все пак мислете, че трябва и да давате, не само да получавате. Месецът е благоприятен за творческа работа, още повече, че ще имате възможност да постигнете интересни споразумения и подпишете договори, осигуряващи ви изяви. Няма да липсват и такива, за които месецът ще ги изненада със съкращения на работното място, но всяко зло за добро. Ще потърсите нови перспективи за професионална реализация и е добре на първо място да използвате личните си познанства за намиране на подходяща работа. Промени ще има и в интимния ви живот, но не разголвайте душата си и не използвайте сексуалното си излъчване за користни цели, защото може да се окажете излъгани в първоначалната си преценка и това да носи негативи за дълго в живота ви. В отношенията с интимния ви партньор са възможни сериозни недоразумения около средата на месеца, които може да предотвратите, ако по-смирено търсите пътища за изясняването им. Не допускайте от сантименталност да се поставите в зависимост от хора със съмнително поведение и морал. Здравословни неразположения, главоболие, безсъние и нервна възбуда са възможни около 26 – 28 февруари.


Стрелец 23.11 - 22.12

Февруари

На много от вас февруари ще донесе успехи в работата, бизнеса и в любовта. Активните от вас ще отбележат финансова и професионална стабилизация, което ще направи дните им по-спокойни, а тях самите по-креативни. Окрилени от постигнатото ще кроите планове за нови начинания, разширяване на дейността, а други ще опитат късмета си и в политиката. Имате дадености, от които ще съумеете добре да се възползвате, но бъдете по-ръзсъдливи и не изпадайте в заблуди по отношение на бъдещето си, само защото шансът ви се е усмихнал сега. Добре си изяснете какво искате за себе си от живота, защото, поддавайки се на инерцията, един ден може да не оцените правилно ситуацията и да се върнете в началото. Преди да приемете съблазнителни предложения за бързи печалби и управленски позиции добре обмисляйте решенията си. По отношение на професионалната ви и житейска обвързаност с други хора бъдете подготвени. От много страни ще ви търсят за съвет и конкретна подкрепа, не се възгордявайте и бъдете полезни, покажете се на ниво и няма да съжалявате. Ще се отличавате с много и добра енергия, която насочена правилно, ще прави чудеса за вас. Пътуванията ще ви носят придобивки, както и всяка друга, честна и почтена работа. Каквито и да са изкушенията пред вас, а такива ще имате, избягвайте да рискувате, за да не провалите доброто си име и здравето. На любовния фронт също няма да ви е скучно. Нови запознанства и връзки за повечето от вас. В дните от 15 до 17 февруари бъдете особено внимателни, за да преминете без загуби и с добра основа в следващия месец.


Козирог 23.12 - 20.01

Февруари

През февруари забравете за начинанията, прибързаните и не дотам обмислени действия и емоционални реакции, за да не объркате добрата тенденция в живота си и да се „обзаведете” с нови врагове, вместо с приятели. Насочете енергията си към приключване на вече започнатите задачи и не бъдете егоисти, ако късметът се усмихва по-често на близките ви, а вас ви пропуска. Въпреки това няма да ви липсва смелост за рисковани действия, както и по отношение на хора, с които до скоро сте имали непреодолими различия във възгледите и интересите ви. Всичко трябва да е добре обмислено, а не само като израз на безразсъдство, за да не загубите повече, отколкото преценявате, че бихте спечелили. Трудностите са преодолими, разбира се, не без усилия и здрава мисъл. В никакъв случай не минавайте границите на добрия тон и се съобразявайте с чувствата на околните, най-вече тогава, когато открито ги критикувате и сочите недостатъците им. По отношение на личната си свобода ще вложите повече енергия, за да защитите интересите и правото си на избор, но защо пренебрегвате подобна нужда у другите? За това не правете нищо, което би ви навредило, в това число и на околните, защото е престъпление, дано го осъзнавате, те да са нещастни, а в същото време вие да изпитвате задоволство. Говорете само по същество, споделяйте с онези, които обичате и не пречете на никого да живее живота си така, както го разбира. В професионален и личен план ви предстои пътуване, обмяна на визити, някои от които в чужбина. Очакват ви допълнителни приходи от рента, хонорари и изяви, които ще предшестват дълготрайна заетост. Избягвайте физическо натоварване особено в дните от 17 до 19 февруари, и работете за укрепване на организма си. Не се лишавайте от приятни и обичани занимания, които със сигурност биха направили живота ви по-интересен.


Водолей  21.01 - 19.02

Февруари

Открити и непринудени в поведението и действията си, през февруари ще бъдете съпътствани от финансови и професионални успехи. Амбицията ви да сте сред най-добрите ще ви направи много активни и без да жалите труда си, ще се похвалите с не една и две придобивки. Ще бъдете привлечени от властта и високите постове, но не поставяйте материалното над всичко останало, за да не загубите. Близките ви хора, пък и приятелите ви могат да се почувстват ощетени от липсата на внимание към тях, което ще се отрази на живота ви, колкото и да не си давате сметка за това. Периодът е успешен за делови начинания и сделки с имоти. Ще приключвате започнати проекти и задачи, чиито резултати ще се отразят обновяващо на доходите и самочувствието ви. Такива ще са развитията при работещите активно, при останалите е възможен застой, който ще се изразява в депресии и други, негативни въздействия върху психиката и здравето. Като цяло ще имате шанс, от вас зависи да го използвате по предназначение и работите за подобряване на живота си. Пътуванията ви ще са успешни. Погрижете се за родителите и децата си, много от тях се нуждаят от повече внимание. Напрежението ще се отразява на здравето, и ако не направите нещо повече за отдиха си е възможно да се засилят оплакванията ви от главоболие, безсъние, проблеми със сърцето. Осигурете си повече време и за развлечения. Любовта ви е силна и насърчава да постигате целите си. Необвързаните могат да сключат брак. През дните от 19 до 21 февруари опасността от травми, простуди и инфекции е най-голяма.


Риби 20.02 - 20.03

Февруари

Поставяте си високи цели, които изискват пълно отдаване и по-добро владеене на емоциите. Последното е нещо, което трябва правилно и добре да бъде осъзнато, за да не грешите в преценките си, било в личен или друг план. От професионалните си контакти и връзки с наши и чуждестранни партньори и фирми ще извличате най-доброто, но също така са възможни и недоразумения. Най-често ще са породени от несъответствието между вложената от вас енергия и онова, което получавате в замяна. Не предлагайте сами услугите си, ако такива не са ви поискани, и не се обвързвайте с чужди отговорности, защото и вашите не са никак малко. Нямате причини да сте тъжни, живейте по-ведро и по-често се усмихвайте. Ясно е, че каквото зависи от вас ще го направите, за да облекчите нечия съдба, но няма да имате кой знае какви успехи в това отношение, за това не се обвинявайте. Ролята ви на вдъхновители ще е по-изразена, и ако в нещо може да сте полезни, то ще е точно в нея. Съветът ми е да не разголвате прекалено душата си пред никого, добре да обмисляте начинанията си и да не живеете с прекалени очаквания от другите, за да си спестите евентуални разочарования. На необвързаните им предстои влюбване, но бъдете разумни и не предприемайте прибързани стъпки, само защото хормоните ви бушуват. Изчакайте достатъчно, за да сте сигурни в чувствата си и тогава мислете за трайно обвързване. Сигурно е, че новите контакти и познанства ще имат градивно въздействие върху живота ви. През дните от 21 до 24 февруари бъдете по-внимателни и не предприемайте рисковани начинания, не се претоварвайте и мислете позитивно. Ще имате много и хубави поводи, които ще ви правят доволни и щастливи.


 

Category: Хороскоп (Horoskope) | Views: 990 | Added by: Memory | Tags: Месечен Хороскоп | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт
Entries archive