Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
* 1л. Прясно мляко
* 140 гр. Захар
* 150 гр. Брашно
* 6 Жълтъка
* 125 гр. Маргарин
*1 супена лъжица Ром (или няколко капки есенция на Ром)
други продукти:
* 40 броя бисквити (Petit Bure)
* 1 пак. Сметана с аромат на ванилия
2. Начин на приготвяне:
* За Крема се смесват Жълтъците със Захарта и Брашното, и се разбиват добре.
* Добавят се около 100 мл. Мляко от 1 литър, а останалата част от Млякото се слага да заври.
* Щом заври вътре се изсипва сместа с Жълтъка и се бърка докато се получи Крем. Бърка се непрекъснато като се внимава да не загори.Кремът се дръпва настрана да се охлади.
* Маргаринът се разбива и с него се смесват малко Захар и Ром, и се разбърква в охладения Крем.
* Кремът може да се разбие с миксер за да е по-гладка сместа.Кремът не е прекалено сладък и всеки, който обича по-сладко може да добави 2 пакетчета Ванилова Захар,да подслади.
* Във висока тавичка се редят Бисквитите на няколко пласта, като между всеки пласт се маже дебел слой от Крема.
* Най-отгоре Тортата се покрива със бита Сметана и се оставя в хладилника за няколко часа, или най-добре за цяла нощ.
* Бисквитите Не се навлажняват, защото се навлажняват от Крема.
!! Съвет: Пригответе тортата предния ден, за да може да омекне хубаво до поднасянето й. Готовата торта може да се доукраси по желание - настърган Шоколад,натрошени Ядки,Кокос и прочее. !!