Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
* Патладжанът и Чушката се изпичат на нагорещен тиган,на скара или в Чушкопек.
* Слагат се в найлонов плик или захлупен съд и се оставят за трийсетина минути да се задушат.
* Обелват се и се нарязват на кубчета.
* Магданозът се наситнява и се добавя към патладжана и чушката,заедно с чесъна.
* Накрая Кьопоолуто се овкусява със Сол и Черен пипер и се добавя зехтинът.
*Разбърква се добре и се оставя да престои в хладилник поне 20 минути.Сервира се с препечен Хляб.
!! Съвет: По желание може да се добави 1 супена лъжица заквасена Сметана или Майонеза. !!