Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
* Месото се сварява предварително до готовност. Лукът и чушките се почистват и нарязват. Зехтинът се загрява в тиган и зеленчуците се слагат в него да се запържат до златисто. Разбърква се, след което се слагат почистени и нарязани гъби, а след 3 мин. се добавя накъсаното или нарязано месо и се залива всичко с виното. Оставя се на котлона, докато течността се поизпари наполовина, прибавят се подправките и се слага сметаната, разбърква се и като започне сосът да се сгъстява, се отстранява от котлона.
* Кръгла питка се разрязва отгоре като капаче, издълбава се вътрешността,(средата) й, като дъното и стените й трябва да останат цели. Трябва да се получи купичка от хляб.
* С доматения сос се намазва дъното на питката, поставя се плънката от месо и зеленчуци заедно със сметановия сос, който се е получил и отгоре се поръсва с настърган кашкавал. Капачето, което беше разрязано преди това, се взима и заедно с питката се слага в тавичка или директно върху скарата на фурната и се запичат на 180*С до готовност на кашкавала.
* Бохчатата може да се консумира топла или поизстинала.