Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
1. Кипваме бульона, заливаме сушените кайсии и оставяме за 20 минути.
2. През това време обелваме и нарязваме на ситно лука и чесъна. В тиган с масло задушаваме до прозрачно лука, после добавяме пресования чесън.
3. Добавяме сладкото и отцедения от сушените кайсии бульон и кипваме. Посоляваме. Подправяме със соев сос,черен пипер, лимонов сок и сгъстяваме. Нарязваме кайсиите на малки парченца, слагаме в соса и загряваме.
4. В тиган с олио пържим котлетите по 4 - 5 минути от всяка страна, после поръсваме със сол и черен пипер. Заливаме с кайсиевия сос и задушаваме заедно 5 минути на бавен огън.
3. Съвети:
Сушените кайсии са богати на бета каротин и са по - сладки от пресните. Съхраняваме в добре затворен съд. При възможност трябва да опитаме и с пресни кайсии : попарваме и обелваме плодовете и изваждаме костилките. Вместо сух чесън можем да използваме консервиран.