Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
400гр. кайма
1/2 средно голяма глава лук
1/4 връзка магданоз
2 яйца
1 ч.л. кимион
1 филия хляб
сол и черен пипер на вкус
олио за намазняване
2. Начин на приготвяне:
* Хлябът се накисва във вода.
* Лукът се почиства,измива се с ледено студена вода (така люти по-малко) и се нарязва наситно.
* Магданозът също се накълцва и заедно с лука и отцедения хляб се добавят към каймата.
* Подправя се с кимиона и всичко се намачква хубаво с ръка или вилица. От каймата се правят 2 еднакво големи кюфтета.
* Кюфтетата се подреждат в предварително намазнена тавичка и с пръсти или лъжица с тях се прави гнездо, в което се поставя яйцето.
* Пекат се около 15-20 минути в предварително загрята фурна на 200 градуса.
!! Съвет: 3-4 минути преди гнездата от кайма да се изпекат,можете да настържете върху всяко по 50 гр. кашкавал.Подходяща гарнитура са картофено пюре,ориз или зеленчуци. !!