Monday, 2021-04-19, 9:14 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
За Зодията Ви ! [8]
Тук можете да прочетете интересни статии или факти за зодиите в Хороскопа !
Сексът и Зодията [1]
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Rate my site
Total of answers: 2
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » Зодиите в Хороскопа » За Зодията Ви !

Какво ще се получи ако с партньора ви сте една и съща зодия?

Овен и Овен
   Когато се срещнат два огнен знак, често се стига до експлозия. Връзката между два овена може да бъде трудна, ако си позволят непрекъснато да се бодат с рогата си. Но ако оставите импулсивността на партньора да ви вдъхнови, тогава връзката може да бъде функционална.

   Телец и Телец
   Тази двойка може да бъде напълно съвместима, защото двамата често са домашни видове. Тази земна комбинация от зодии представлява стабилност, когато са заедно. Ако се карат, това сигурно е заради парите.
  

Близнаци и Близнаци
   Връзката между два близнака може да бъде изключително бурна и вълнуваща. Въпреки това, двама Близнаци не могат да издържат дълго заедно.

 

   Рак и Рак
   Два ръка могат да бъдат заедно, единствено ако всеки от тях приеме да има до себе си чувствителна личност.
  

Лъв и Лъв
   Връзката между два лъва трудно може да успее, защото единият от тях винаги ще чувства необходимостта да бъде основен. Баланс може да се създаде за известно време, но пълно равенство е почти невъзможно.
  

Дева и Дева
Две Деви могат да имат перфектна връзка. Всеки от двамата има високи очаквания от другата страна. Това понякога води до недоразумения, но по-често води до това, един от двамата да помага на другия, за да стане по-добър човек.

 

Везни и Везни
   Подобна комбинация е възможна само ако двамата партньори разберат за какво си струва и за какво не, да се спори. Всеки от тях иска хармония и често ще отстъпва, за да не се карат за някаква дреболия. Съвместимостта зависи от това колко са наясно двете страни.
  

Скорпион и Скорпион
   Въпреки че при два скорпиона важи това, че може да се реализира добра комуникация и дълбока връзка, в ситуация на голяма кавга или несъгласие, може и да се обърнат един срещу друг, вместо да успокоят ситуацията.
 

  Стрелец и Стрелец
   Трудно е два стрелеца да осъществят стабилна връзка, защото и двамата искат да се конкурират и имат страх, че другият ще започне да ограничава свободата им. За щастие, двамата са честни един пред друг, което може да смекчи естествената несъвместимост.

 

   Козирог и Козирог
   Връзката между два козирога може да продължи дълго, тъй като са наясно, че на другия му е необходим живот и извън връзката. С оглед на това, че спазват времето на партньора и неговата работа, е в състояние бавно да укрепи връзката, в която споделят общи интереси.
  

Водолей и Водолей
   Въпреки че могат да бъдат отлични приятели, които се насърчават взаимно, водят вътрешни спорове и точно това може да бъде пречка за емоционална връзка.
  

Риби и Риби
   На пръв поглед може да изглеждат като хармонична двойка. Заедно планират своите мечти, но не се съобразяват и това става камък.Source: http://www.bg-astrology.net/horoskopi/944-kakvo-shte-se-poluchi-ako-s-partnyoora-vi-ste-edna-i-sashta-zodiya?showall=&li
Category: За Зодията Ви ! | Added by: Memory (2015-11-07) | Author: С партньора ви сте еднаква зодия?
Views: 706 | Tags: Какво ще се получи ако с партньора | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт