Friday, 2021-02-26, 3:28 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
За Зодията Ви ! [8]
Тук можете да прочетете интересни статии или факти за зодиите в Хороскопа !
Сексът и Зодията [1]
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Барселона ще се класира ли на финал в Шампионска лига?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » Зодиите в Хороскопа » За Зодията Ви !

Датата на раждане определя къде сме най-силни

Oвен – отказването

Ако вие търпите партньор, който не ви заслужава, седите дълго време на работа, която не ви удовлетворява или месеци наред с мъка понасяте приятел използвач, значи не сте зодия Овен. Овенът може и да даде шанс-два, но щом продължава да се чувства неприятно, просто казва край. Той не се страхува да изхвърли боклука от живота си.


  Телец – самосъхранението

Независимо от хаоса, който го заобикаля, той остава концентриран в себе си, намира начин да се измъкне, намира начин дори да извлече ползи от цялата бъркотия. Той е здраво стъпил на земята и няма катаклизъм, който да го отмести!


  Близнаци – конфликтът

 

  Ако за повечето хора свадата е нещо супер неприятно, то за Близнака е шанс за изясняване. Той не се страхува да влезе в спречкване. Да се опълчи на някой по-влиятелен. Да изкаже на висок глас мнението си. Тази зодия може да бъде всичко, не никога мижитурка.
 

Рак – здравословен проблем

Ако ви тресе 40 градуса температура, най-вероятно всички около вас ще изпаднат в паника. Не и Ракът. Той веднага ще направи каквото трябва, за да я свали. При това ще ви зареди с цялата си емоционална подкрепа. Самото му присъствие ще ви накара да се чувствате не толкова болни.
 

Лъв – неразрешими проблеми

Всъщност за Лъва няма такива. Там, където всеки се отчайва, където всичко е потънало в мрак, Лъвът огрява с целия си блясък. Той следва принципът „има ли желание, има и начин“ и много бързо ще ви демонстрира на практика, че това наистина е така.
 

Дева – да оправя кризисните ситуации

Но да направим уточнение – става дума за ситуации, в които е попаднал човек, който е важен за Девата. Тя няма да си мръдне и пръста за някой „просто познат“. Но щом близък изпадне в беда, действията й са брилянтни! Знае точно какво и точно как да го направи, за да ви измъкне и от най-голямата бъркотия.

 

Везни – да се вписва

 Няма друга зодия, която да е толкова умела в дипломацията и общуването, без значение къде и с кого. Везната винаги намира общ език и знае какво иска да чуе човекът отсреща. Нова работа, нова среда, нови съседи, нова връзка дори – точно тогава да блести с цялото си очарование.
 

Скорпион – да започва от нулата

 Ако неочаквано животът ви поднесе големи неприятности и ви срине на дъното, може би ще се отчаете тотално. Не и Скорпионът. Той не само няма да се предаде, но дори ще измъкне всичко позитивно от ситуацията и ще започне с удивителен старт отново да гради.
 

Стрелец – опасни ситуации

Стрелецът не изпада в паника дори, когато нещо застрашава живота му. Без значение, колко страховити са моментът и перспективите, той винаги ще намери начин да се измъкне. Ще реагира най-правилно, за да опази себе си и околните. Просто високият адреналин го прави перфектен в реакциите.
 

 Козирог – натоварен график

Той живее по график, който ще вкара повечето от нас в болница от изтощение. Обича предизвикателствата, обича да доказва уменията си и с охота поема още и още задачи. Чудесно подрежда нещата си и винаги има време за всичко. В това отношение, представителите на тази зодия могат да бъдат наречени свръх човеци.


  Водолей – да вижда светлина в тунела

Тази зодия просто не може да бъде съборена от проблемите! Безпаричие, тревоги в работата, раздяла с любимия, напрежение вкъщи – и всичко да й се стовари накуп, тя просто ще погледне напред и ще знае, че това ще мине. В никакъв случай няма да легне и да се тръшка, колко несправедлив е животът.

  Риби – загуба на работата

 Рибите имат способност да плуват във всякакви води. Не се плашат от резките промени, особено в службата. Вместо да се жалват, че някой не ги е оценил или да се притеснят, че нямат източник на доходи, те просто поемат по друго течение. За тях смяната на професии не е никакъв проблем.

Category: За Зодията Ви ! | Added by: Memory (2015-11-04) | Author: Датата на раждане определя къде сме
Views: 322 | Tags: Датата на раждане определя къде сме | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт