Monday, 2021-03-01, 3:44 AM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Къде ще празнувате Нова Година?
Total of answers: 1
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » За всеки по нещо » Сексът и Света

14 признака, че гаджето ти е супер любовник (18+)

Статията е предназначена за лица над 18 години (18+)


 1. Винаги се старае ти да си първа. Буквално. А когато свършиш, е абсолютно невероятно.

 2. Прави орален секс. Не че някой следи да е по равно, но той обича да ти прави орален секс, прави го често и го прави добре. Дори той го прави по-често от теб, за разлика от всичките ти предишни любовници, които не се занимаваха с това.

 3. Не се присмива на фантазиите ти. Чувстваш се съвсем спокойна, когато говориш за нещата, които искаш да пробвате. Дори да не иска да се облече като елф, докато сте във ваната, ти не се притесняваш да споделиш желанието си.

 4. Уважава и другите ти ерогенни зони. И освен това, знае кои са и какво да прави с тях, без да рови в Гугъл.

 5. Не го е страх от вибратора ти. Любовникът ти е страхотен и го знае. Затова не се чувства застрашен и в конкуренция с невероятния ти вибратор.

 6. Навит е да пробва нови неща. Искаш ли да пробваме анален секс, докато висим с главата надолу от кристалния полюлей на Терминал 1 на Летище София? - Да, защо пък не!

 7. Никога не те кара да се чувстваш неудобно в тялото си. И ти прави комплименти, независимо дали си сресана, гримирана, докарана в нова рокля, или напълняла, подпухнала и чорлава.

 8. Не натиска главата ти към пениса си. Защото знае, че това е идиотско. Предпочита да те помоли.

 9. Целува те след орален секс. Независимо кой го направи, знае, че сте заедно и телесните течности са част от програмата. Не го е гнус от неговото и твоето тяло.

 10. Спира, когато му кажеш да спре. Това не квалифицира някого като секс бог, защото би трябвало всеки да го прави, но твоят знае, още преди да си му казала.

 11. Винаги държи на съгласието. Това е прекрасно. Той иска да е сигурен, че нямаш нищо против да направите точно това, точно сега.

 12. Казваш му, че е най-добрият, който е бил с теб, и не лъжеш. Ама наистина не лъжеш. Мислиш за него, когато мастурбираш и сте страхотни. Просто така.

 13. Изобщо не искаш да ходиш да пишкаш след секс. Знаеш, че трябва заради инфекциите и ля-ля-ля, но просто искаш да си лежиш с него в леглото и да правите секс отново.

 14. Искаш да пропуснеш вечерята и направо да си легнете. Страхотен ресторант, чудесна храна, но ти просто искаш да приключвате максимално бързо и да скочите в спалнята, защото приятелят ти знае какво да прави с пениса, ръцете и устата си.Source: http://www.cosmopolitan.bg/sex/14-priznaka-che-gadjeto-ti-e-super-liubovnik.html
Category: Сексът и Света | Added by: Memory (2015-12-24) | Author: 14 признака, че гаджето ти е супер
Views: 709 | Tags: 14 признака, че гаджето ти е супер любовник (18+ | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт