Saturday, 2021-12-04, 7:26 AM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Какви филми харесвате
Total of answers: 4
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » За всеки по нещо » Интересно четиво

Тялото му казва всичко: Скрити знаци, че той си пада по теб

Ако мъжете са от Марс, а жените от Венера – как изобщо се случва комуникацията между тях? Съществуват т.нар. „хватки“, с които можеш да уловиш мъжа срещу теб и да разбереш, че макар и потаен и мистериозен, той си пада истински по теб.

Просто следвай езика на тялото му!

1. Играе с косата си

Както жените, така и мъжете го правят – кокетно си играят с косата си, когато се стараят и искат да изглеждат добре в очите на човека отсреща. Неволно или не, това движение издава както нервност, така и желание да ти се хареса.

2. Хапе си устните

Няма какво да увъртаме: сама знаеш, че мъжете правят това, когато си мислят за целувка. Освен това, може би този жест е знак, че твоят човек се притеснява в твое присъствие, което отново е знак, че те харесва.

3. Гледа те право в очите

Продължителният контакт с очите означава както че се опитва да разчете твоя собствен език на тялото, но и че те харесва. Или пък се възхищава на прекрасните ти зелени очи, което и в двата случая е в твоя полза!

4. Позицията на ръцете

Интересно е, че според психолози, ако се загледаш добре в това къде си държи ръцете мъжът срещу теб, ще разбереш дали те харесва. Ако те харесва, той ще държи ръцете си на колана, или ще ги държи в джобовете. Специалисти са категорични, че на подсъзнателно ниво мъжът прави това, за да насочи интереса на жената към една определена част от тялото си – точно на кръста.

5. Не се притеснява да те докосва

Ако мъжът не се притеснява да те докосва по косата, ръцете или където се сетиш, тогава той със сигурност си пада по теб. Нещо повече, ти дори си преодоляла психологическата бариера между вас, ето защо със сигурност между вас нещата могат да се получат дори по-бързо, отколкото си мислиш!Source: http://woman.hotnews.bg/n/tyaloto-mu-kazva-vsichko-skriti-znatsi-che-toj-si-pada-po-teb.42170.html?utm_source=facebook&u
Category: Интересно четиво | Added by: Memory (2015-12-26) | Author: Скрити знаци, че той си пада по теб
Views: 743 | Tags: Скрити знаци, че той си пада по теб | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт