Friday, 2021-02-26, 4:44 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Барселона ще се класира ли на финал в Шампионска лига?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » За всеки по нещо » Интересно четиво

20 признака, че вече няма любов между вас. Проверете дали се отнася и за вашата връзка?

Провери дали все още сте влюбен / а и обичате човека до вас:

1. Просто нямаш желание

Има разлика в това дали имаш сексуално желание, или просто нямаш никакво желание за партньора си. Ако нямаш желание за реални действия, а все още тайно желание или фантазиране за друг човек, тогава вероятно вече не си толкова заинтересован / а от твоят партньор.

2. Магията е в малките неща

Спомняте когато ти харесваше неговите / нейните танци? Сега единствените асоциации, които имате за неговите / нейните нечленоразделни движения са само чувствата на гадене и презрение

3. Пияни вечери и забавленията ги няма

Ако бившите леко пияни вечери бяха източник на допълнителна действие, сега единственото нещо, което се свежда до "действие" са караниците между вас. Определено, знак за безразличие.

4. Очите ви са блуждаещи

Това не го разбирайте погрешно. Всекиму се случва да се възхищава на красивия / та приятел / си приятелка. Но, ако постоянно се оглеждате в другите и не виждате вече нищо хубаво в партньора до вас, смятайте, че всичко е приключило.

5. Избухливост

Разправиите са естествена част на всяка връзка, но не и ежедневие. Повече не могат да имат нормален разговор с партньора / ка без той да приключи в разгорещени спорове. Често това показва, че големите проблеми във вашата връзка са много.

6. Липса на интерес

Добрата комуникация е стълб на силната връзка, но вече сте загубили всякакъв интерес да слушате за неговите / нейните проблеми. Запитайте се дали изобщо се интересувате от този човек?

7. На кого му пука?

Както ежедневните спорове могат да бъдат показател за незаинтересованост, така и пълното безразличие е знак, че вече не искате личността да бъде част от живота си.

8. Не сте ревниви

Поне за женския пол, всички знаем, че социалните дискусии се свеждат до въпроса за любовните "крайности". Точно както, безграничната ревност и постоянната мания с личността е нездравословно, така и пълната незаинтересованост от това дали вашият партньор вижда или фантазира за друг човек, е тревожно.

9. Без разговори

Дали кратките ежедневни разговори ви станаха навик или напълно са изчезнали? И двете неща са знак, че повече не се интересувате от вашия партньор.

10. Не ви липсва

Разделени сте? Дали изобщо го забелязвате? Не? Попитайте се дали изобщо имате нужда от този човек.

11. Създаване на граници

Помните, когато за последен път планирахте нещо общо? Времената, когато ежедневно излизахте заедно, дори и в приятелските кръгове, изчезнаха?

12. Светът се върти само около вас

Да, определено е нормално да уважавате себе си. Но, ако вече не се притеснявайте за това, в което вярва или иска партньора ви, тогава вероятно този човек вече не е важна част от живота ви.

13. Нямате уважение

Уважението е еднакво важно както и комуникацията. Ако не се уважавате взаимно, тогава не се тревожите за нейните / неговите нужди, не се тревожите за това, което й / му е необходимо и определено не се тревожи за това дали сте и ще бъдете в тази връзка и по-нататък.

14. Нямате си доверие

Трябва да се научите да се доверявате на личността, с която сте свързани. Ако просто нямате доверие, всяко нейно / негово излизане ще бъде проблем и причина за кавги. Или се научете да имате доверие или просто прекратете връзката.

15. Партньорът е на последно място по важност

Ако на първо място поставяте само приятелите, работата и роднини преди него / нея, тогава вашата връзка ще страда. Да, има неща, които са по-важни или еднакво важни, но този човек все още трябва да конфигурира своя списък на значимост.

16. Дразни ви

17. Вече не се виждате така често, колкото преди

Вече не си давате време да излезете заедно както преди. Ако отказвате общи планове, защото трябва да си вземете душ или изобщо да не излезете от дома си, тогава вероятно вече не се интересувате. Ако този човек вече не е причина да излезнете от дома си, тогава не се опитвайте да бъдете двойка.

18. Само го критикувате

Когато излезете с приятели, ако единственият разговор, който имате за тази личност са оплакванията за нещата, които ви пречат при него / нея, тогава вероятно вече не сте влюбени в този човек.

19. Предпочитате да бъдете сами

Искате ли да отидете сами да гледате новия филм на кино, вместо да отидете на среща с вашия партньор? Тревожен знак.

20. Отвращение

Чувствате ли силна погнуса всеки път, когато / я видите в разголена версия? Очаквано е партньорът да мислите като за "най-секси" човек на света и въпреки неговите недостатъци. Ако повече този човек не ви вълнува, не би трябвало да бъдете с него.Source: http://www.zajenata.bg/20-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BD%
Category: Интересно четиво | Added by: Memory (2015-11-28) | Author: 20 признака, че вече няма любов
Views: 317 | Tags: 20 признака, че вече няма любов между вас | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт