Sunday, 2021-03-07, 6:21 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Къде ще празнувате Нова Година?
Total of answers: 1
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » Новините по света и у нас » Новините от деня

Полицията щракна белезниците на серийни джебчии

Двама, задържани за грабеж на 65 годишна бургазлийка на Коледа в задблоковото пространство на ул. „Климент Охридски” № 20 , са се оказали бивши затворници. Това са криминално проявените А.И., 17 годишен и С.Т., 24 годишен. По данни на полицията те са извършители на следните деяния: грабеж на дамска чанта, соственост на 65 годишна бургазлийка, съдържаща : два мобилни телефона, сумата от 500 лв. и лични документи, осъществен на 05.12.т.г. на бургаската улица “Македония”  пред дом № 70. Двамата са удряли в лицето и тялото жената.

На 24 октомври те са извършили  домова кражба на строителни инструменти от частен дом в бургаския квартал “Долно Езерово”, а на 11 ноември грабеж на дамска чанта в ж.к. “Изгрев” в района до  Общински спортен комплекс.

Материалите по отделните случаи, регистрирани до момента на територията на Първо, Второ и Пето Районно управления – Бургас, са докладвани в Бургаска окръжна Прокуратура. Констатирано е, че същите са с множество криминални прояви - извършители са на кражби, грабежи, телесни повреди и хулигански действия. Осъждани са ефективно и са излезли от затвора през месец октомври 2015 г.

На 28.12.т.г. спрямо А.И. и С.Т. е постановена мярка „задържане под стража” и младежите са приведени в бургаския затвор. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност, осъществена от месец октомври тази година до момента продължава от полицейските служители.Source: http://www.burgasinfo.com/news/view/10/54624
Category: Новините от деня | Added by: Memory (2015-12-30) | Author: Полицията щракна белезниците
Views: 330 | Tags: Полицията щракна белезниците на дже | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт