Wednesday, 2021-05-12, 8:56 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Барселона ще се класира ли на финал в Шампионска лига?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Home » Articles » Новините по света и у нас » Новините от деня

Педофил мами момченца във фейсбук, блудства с тях

Педофил мами момченца във фейсбук, блудства с тях

В късната есен на 2013 г. две 12-годишни момчета, които растат в добри семейства, ходят на училище и живеят в района на кв. “Красно село”, не се прибират в домовете си. Дни наред от хлапетата няма и следа. Не отговарят на обажданията на майките си, не се появяват в училище, не се виждат със съучениците си, пише в. 24часа.

Уплашените родители подават сигнал в столичното 6-о РПУ и полицията започва да издирва, родените през 2000 г. Николай и Самуил. (Имената на децата са променени - б.р.).

Притеснените майки не стоят безучастно, чакайки полицията да открие синовете им, а започват собствено издирване.

Говорят с приятелите и съучениците им и най-вече ровят в профилите им във фейсбук, търсят връзка с десетките момчета и момичета в дългия списък от приятели в социалната мрежа. Преглеждат и техните профили. Така двете жени се натъкват на едно име, което ги кара да настръхнат.

Това е 35-годишният Мартин Карамихайлов от Силистра. Двете майки откриват достатъчно информация за него в интернет.

През март 2010 г., когато е 27-годишен и се подвизава като доброволец на БЧК в родния си град, Карамихайлов е арестуван за гаври с момчета от социални домове.

В компютъра му са открити над 700 порноснимки на малки деца и негови снимки с момчета. При претърсване в дома му са намерени пистолет и белезници. Силистренският окръжен съд му дава 8 г. затвор.

Варненският апелативен съд връща делото за ново разглеждане. Окончателната му присъда е 2 г. и 9 месеца затвор.

Така някъде през 2012-2013 г. Карамихайлов напуска родния си град и се пренася да живее в София. Запознава се с 12-годишните Никалай и Самуил чрез интернет в началото на 2013 г.

Започва да се сближава с момчетата. Изслушва ги, говори с тях като с равни, демонстрира пълно разбиране на проблемите им и благоразположение. Разбира се, обсипва ги с подаръци, дава им пари, открехва ги на теми, на които момчетата не говорят с майките си. Николай и Самуил започват често да му гостуват и го допускат в своята компания. Тримата започнали активно да си пишат във фейсбук. Мартин спечелил доверието им и започнал да се разкрива, че ги харесва.

Така един ден Николай взел телефона на Самуил и пред него написал на общия им приятел Мартин есемес с директното предложение:“Искаш ли да дойдеш у нас, за да правим поза 69”.

Не е ясно дали децата са се бъзикали с него. Това ще се изяснява на делото, което започва в Софийския градски съд.

Така или иначе Карамихайлов се видял с двете момчета. А според прокуратурата Николай и Мартин се целували и опипвали. Мъжът започнал често да изненадва Ники, който явно му станал любимец, с различни подаръци.

За връзката на двете момчета с Мартин Карамихайлов се разбира едва при тяхното бягство от дома. Затова поведението на децата е определено като рисково.

Докато проучвали фейсбука на синовете си, майките узнали, че момчетата са се регистрирали в сайтове за запознанства на хомосексуалисти. Те дълго се ровили в компютрите на децата си и накрая видели регистрациите им.

След няколко дни Николай и Самуил се прибрали, но отказали да разговарят с майките си и да им кажат къде са били и какво са правили.

Притеснените жени, подават сигнал в център за обществена подкрепа, където психолозите започват работа с децата. След много беседи опитните специалисти разбират, че е имало риск двете момчета да бъдат въвлечени в сексуална експлоатация и да предлагат ласки срещу пари на възрастни извратеняци.

Момчетата признават пред психолозите, че от септември до декември 2013 г. често гостували в дома на Мартин Карамихайлов. По време на посещенията си те се събличали и Мартин им правел орална любов.

Близостта с двете момчета от централни софийски квартали е новост за силистренския извратеняк.

Според делото, за което е осъден в Силистра, той е посягал на беззащитни деца, лишени от родителски грижи. Нуждата на изоставените деца от пари и липсата на контрол и адекватно възпитание ги превръщат в лесни жертви за педофила.

Името на Мартин Карамихайлов се чува за първи път през март 2010 г., когато ГДБОП нахлува в дома му.

Преди да бъде арестуван, хомосексуалният педофил, който според медицински лица е и фетишист и ексхибиционист, живее в центъра на Силистра.

Работи  като куриер, но в същото време е активист на младежката организация на Червения кръст в града. Като такъв той води обучение по превенция на сексуално и наркоманно рисково поведение на деца в шести и седми клас.

При претърсването полицаите откриват, че апартаментът му е оборудван със скъпа компютърна техника и видеонаблюдение.

Много пъти е забелязван да се движи из града с газов пистолет, белезници и полицейски отличителни знаци. Те също са открити при претърсванията. В дома му често се събират шумни компании, а на съседите прави впечатление, че гостите му са все момченца. Освен това го виждали често гол на терасата.

Още преди да го задържат, полицаите поставят дома му под наблюдение, защото надушват, че разпространява детско порно. Арестуван е при поредното бягство от интерната на един от невръстните му любовници.

В компютъра си Карамихайлов съхранява хиляди снимки на голи момчета и момичета. Има регистриран профил в интернет сайт за запознанства, където е публикувал снимки, на които е в компанията на малолетни деца.

От кореспонденцията му в мрежата е установено, че е контактувал  предимно с деца между 10 и 16 г., на които открито е отправял покани за срещи и контакти, използвайки сексуални закачки и предложения.

В Силистра успява да започне сексуални връзки с две момчета на 12 и 14 г. , които го посещават през 2009 и 2010 г. Той отново ги подмамамва с дребни суми.

В дома му ги води техен приятел от дома за сираци. В апартамента си Карамихайлов им предлага мастика. Когато са достатъчно упоени, изродът вади белезници, закопчава ги и започва да се гаври с тях.

Прониква в едното дете с маркер, който ползва по време на обучителните семинари. Тогава детето е в безпомощно състояние. На другия ден от снимките, които е направил Мартин, то разбира какво се е случило с него. Започва да го моли да ги изтрие, но той в замяна го целува и прегръща.

Други две момчета, които също са били свидетели по първото дело срещу Карамихайлов, разказват как са изнасилвани до кръв с дървени фалоси. Въпреки това дълго време децата мълчат, защото педофилът ги заплашва с побой. Дали извратенякът най-после ще получи справедливо наказание, ще стане ясно в Софийския градски съд. Там вече върви едно дело срещу него, а предстои да започне и второ.

Опипва момче в “Бояна” пред десетки възрастни

Извратените постъпки на Мартин Карамихайлов достигат своя връх на 13 септември 2014 г., когато той блудства с поредното 13-годишно момче в градинка в квартал “Бояна”. Мартин го прегръщал, целувал и опипвал пред очите на други хора, които били по това време в парка. Те видели случващото се и подали сигнал в полицията. На място дошли униформени, които го арестували.

Запознанството им станало дни по-рано, отново чрез фейсбук. “Карамихайлов се възползвал от неопитността и наивността на детето и започнал да му отправя неприлични предложения. Той склонил момчето да започнат да се виждат”, пише в обвинителния акт на Софийската градска прокуратура, който бе внесен в съда миналия петък. При една от срещите им в кв. “Бояна” Мартин започнал да опипва момчето и блудствал с него. Той знаел, че детето е на 13 г., защото сам му обяснил, че не е законно да са заедно и трябва да се крият от другите, докато то навърши 14 г. После двамата се видели още няколко пъти, като Карамихайлов търсел близък контакт с момчето. При една от срещите им в парк до Боянското ханче отново блудствал с него.Source: http://www.burgasinfo.com/news/view/10/55916
Category: Новините от деня | Added by: Memory (2016-04-02) | Author: Педофил мами момченца във фейсбук
Views: 478 | Tags: Педофил мами момченца във фейсбук | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт