Friday, 2021-02-26, 4:30 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Коя зодия сте ?
Total of answers: 5
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » Новините по света и у нас » Новините от деня

Лотарията на данъчните стана хит в интернет

Рекорд: Касови бележки за 1,6 млн.лв. регистрирани в данъчното за два дни

Лотарията на НАП и Министерството на финансите, обявена на 16 ноември,  стана хит в интернет и социалните мрежи. До момента сайтът на играта kasovbon.bg е посетен над 290 000 пъти, регистрирани са близо 100 000 касови бележки на обща стойност 1,6 млн. лв. Потребители в социалните мрежи масово споделят информация по темата, а  на телефоните на НАП постъпват стотици телефонни обаждания всеки ден.

1545 бургазлии вече участват в Лотарията като регистрираните от тях касови бележки са 7660, а общата им стойност надвишава 110 000 лева, уточниха от тириториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас.

Голямата награда - лек автомобил, с всички екстри, ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица, след 20 декември, данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор. Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от НАП. Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда, е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

До седмица ще е достъпно и мобилно приложение за устройства с операционна система IOS, както и възможност за хората без достъп до интернет, да регистрират бележки денонощно на телефона на НАП 0700 18 700.

„Тази лотария е и възможност за активизиране на гражданския контрол в процеса на изсветляване на икономиката. Да не забравяме, че касовата бележка е и своеобразна гаранция за правата ни като потребители”, коментира говорителят на НАП Бургас Христо Узунов.Source: http://www.burgasinfo.com/news/view/3/54078
Category: Новините от деня | Added by: Memory (2015-11-19) | Author: Лотарията на данъчните стана хит
Views: 205 | Tags: Лотарията на данъчните стана хит в | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт