Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
* Тиквата се обелва,почиства от семената и влакнестата част и я настъргваме на едро ренде. Задушаваме я с малко вода на слаб огън.
* След 5-6 минути отцеждаме Тиквата от водата, наливаме 1 и 1/2 ч.ч. Олио и продължаваме да задушаваме, докато омекне.
* Орехите се натрошават или се кълцат.
* Изчакваме задушената Тиква да се охлади и смесваме с половината от Меда, Орехите, Канелата и Галетата.
* В намаслена тава нареждаме поръсените с мазнина Кори. Между Корите разстиламе на 2 пласта Тиквената плънка.
* Печем Тиквеника в умерено загрята фурна.
* Приготвяме сироп от Захарта, останалия Мед и 250 мл Вода. Варим сиропа 10-на минути на умерен огън. Отстраняваме го от огъня, прибавяме Лимоновия сок и оставяме сиропа да изстине
* Изваждаме готовия Тиквеник от фурната и още горещ го заливаме с охладения сироп.
!! Съвет: Ако искате може да го поръсите с Пудра Захар или Ванилова Захар. !!