Thursday, 2024-04-25, 6:31 PM
Welcome Guest

Сайт меню
Ново в Каталога
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в публицистик
Няма нищо ново (No entries for today)
Ново в Блога
Няма нищо ново (No entries for today)
Категории в Секция
Рецепти (Recepts) [48]
Тук може да прочетете интересни рецепти ако не знаете какво да сготвите или за десерт !
Хороскоп (Horoskope) [5]
В тази категория са поместени Дневния,Седмичния,Месечния и Годишния Хороскоп в две части !
Футболна програма (Football program) [34]
Тук ще можете да видите програмата за идващите мачове по каналите BTV ACTION,BNT,NOVA SPORT,DIEMA,DIEMA SPORT,DIEMA SPORT 2,F+ и други.
Чат стая (Chat Room) [1]
Смях през сълзи [20]
Православни църковни празници [49]
Мъдри мисли [1]
Платени реклами за гледане (Pay to click) [1]
Това са банери насочващи към платени рекламни сайтове (PAY TO CLICK SITES).От тук ще можете да се пренасочите към тях и от вас зависи дали да се регистрирате и да ви се плаща за гледане на реклами.
Сайт Каталог
Късметче за деня
Приятели на сайта
Радио"RainbowBG"
PLS за радиото
Нашата Анкета
Вие гласувах те ли?
Total of answers: 0
Публицистика
Посещения
Flag Counter
Snow
Календар
«  January 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2017 » January » 26 » Пилешка кремсупа
0:32 AM
Пилешка кремсупа

Пилешка кремсупа

1. Необходими продукти (за 4 порции):

* 300 г. обезкостени пилешки гърди

* 1 глава лук

* 1 голяма зелена чушка

* 2 с.л. олио

* 8 с.л. солено фъстъчено масло

* 1 с.л. доматено пюре

* сол

* млян черен пипер

* лют червен пипер

* канела на прах

* кимион

* 1 л. пилешки бульон (от 2 кубчета)

* 3 с.л. неосолени фъстъци

2. Начин на приготвяне:

1. Измиваме месото със студена вода, подсушаваме и нарязваме на тънки жулиени. Обелваме и нарязваме лука. Изчистваме, измиваме и нарязваме чушката на тънки ивици. Оставяме няколко за украса, останалите нарязваме на дребни кубчета.

2. В тенджера запържваме в олио месото и го изваждаме с решетъчна лъжица. В останалия от пърженето сок задушаваме лука и чушката, след което връщаме месото в тенджерата.

3. Добавяме фъстъчения крем и доматеното пюре, подправяме със сол, млян черен пипер и по една щипка лют червен пипер, канела и кимион. Заливаме с бульона, захлупваме и варим 20 минути на тих огън.

4. През това време смиламе или счукваме на едро фъстъците. Подправяме допълнително супата, ако е необходимо, и я разливаме в предварително затоплени купички. Поръсваме с фъстъците и украсяваме с оставените настрана ивици чушка.

3. Съвети:

Ако ястието е по - малко течно, можем да го поднесем като основно с ориз и салата. Фъстъченото масло или крем се намира в много магазини в солен и сладък вариант. Можем и сами да си го приготвим, като сложим фъстъците в каната на миксера и ги пасираме. Можем да приготвим и рагу на базата на рецептата с двойно количество месо и 1/2 литър бульон.

 

Category: Рецепти (Recepts) | Views: 572 | Added by: hamzasofia7 | Tags: кремсупа), (пилешка, kremsupa, pileshka | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Log In
Търсачка (Search)
Точно време
Глас В БГ ТОП
BGtop
Глас в БГ ЧАРТ
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Православна църква
Времето
RSS Новини
RSS Спорт
Entries archive